Unieke challenge voor een betere doorstroming op het Brabantse wegennet

Foto: Ivo Ketelaar

Logistiek idee? Kom maar op ermee!
Prijzen voor Brabants beste logistieke idee

In de regio Noord-Brabant start in april 2017 een unieke challenge voor bedrijven die tijdens de spits in of door Brabant rijden. De organisatie is in handen van Brabantse overheden, het bedrijfsleven en het Rijk. Doel: minder bestel- en vrachtauto’s in de spits en een stap dichter bij een beter bereikbaar Brabant.

‘Serious fun’
Logistiek idee Brabant daagt deelnemers uit om in hun eigen logistieke processen te kijken naar zaken die slimmer en efficiënter georganiseerd kunnen worden. In een online spelomgeving en met de hulp van een logistiek expert beantwoorden zij vragen die leiden tot verscherping van het idee. Hierbij zijn diverse teamprijzen te winnen zoals een testrit met een Tesla of een uitnodiging voor een bijzondere Dakar Experience. Het beste logistieke idee kan rekenen op de Logistiek idee Award 2017. Aanmelden kan via www.logistiekideebrabant.nl

Programma Beter Benutten
Logistiek idee Brabant is onderdeel van het programma Beter Benutten van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Bedrijven worden aangespoord om met ideeën te komen waarmee zij in de loop van dit jaar een logistieke verbetering in hun bedrijf kunnen doorvoeren. De ideeën die er daadwerkelijk toe leiden dat er minder bestel- en vrachtauto’s op het Brabantse wegennet rijden tijdens de ochtend- en/of avondspits, komen in aanmerking voor een subsidie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Programma Logistiek in Brabant