Herman van der Horst nieuwe divisiedirecteur Movares

Bron: Movares

De directie van advies- en ingenieursbureau Movares heeft Herman van der Horst per 1 april benoemd tot directeur van de divisie Ruimte, Mobiliteit en Infra. Van der Horst volgt daarmee Frits Verhees op die vertrekt naar AT Osborne.

Herman van der Horst (55) werkt sinds 1985 voor Movares en is momenteel actief als businessmanager voor de accounts ProRail en Aannemers. Hij vindt zijn nieuwe positie perfect aansluiten bij zijn kennis en ervaring bij de verschillende klantgroepen . ‘Wij zijn bij Movares volop bezig met het realiseren van ontwikkelingen met en voor onze opdrachtgevers. Daarbij zoeken we maximale aansluiting bij de behoeften van de klant. De ervaring die ik opdeed in mijn huidige baan zie ik als een uitstekend vertrekpunt voor mijn nieuwe rol. Focus op de klant en als bedrijf sturen op ontwikkelingen die meerwaarde bieden voor de klant en in de projecten, daar gaat het om.’

Frits Verhees (51) vertrekt per 1 april naar AT Osborne. Hij heeft anderhalf jaar voor Movares gewerkt. In zijn nieuwe functie zal hij advies- en managementdiensten verder ontwikkelen en verlenen. Dit in combinatie met o.a. zijn onderwijs- en onderzoeksactiviteiten aan de Rijksuniversiteit Groningen. Als directie betreuren we het vertrek van Frits Verhees. We danken hem voor zijn grote inzet voor ons bedrijf en wensen hem veel succes in zijn nieuwe baan.

Movares kent twee divisies: Ruimte, Mobiliteit en Infra en de divisie Rail. De divisie Ruimte, Mobiliteit en Infra bestaat uit de afdelingen Infrastructuur en Planontwikkeling & Bouwprocessen. Ook de 4 regiokantoren van Movares in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Arnhem vormen onderdeel van deze divisie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Movares