SPIE beheert komende twee jaar weg- en waterobjecten in Overijssel

Foto: Ivo Ketelaar

SPIE, de onafhankelijke Europese leider in multitechnische diensten op het gebied van energie en communicatie, heeft de opdracht verworven voor het dagelijks onderhoud en beheer aan de elektrotechnische installaties van 35 objecten in de provincie Overijssel. Het voorgestelde kwaliteitsplan van SPIE, dat garandeert dat de conditie van het gehele areaal continu verbeterd wordt, past goed bij de visie van de provincie. Het contract gaat in maart 2017 al in.

Het voormalige Alewijnse TB in Zwolle dat sinds eind vorig jaar onderdeel is van SPIE Nederland, was de afgelopen jaren al verantwoordelijk voor het areaal, maar het werk werd opnieuw aanbesteed. Naast de algemene werkbeschrijving was een kwaliteitsvraagstuk een belangrijk onderdeel van de tender. In een nieuwe samenwerking wordt de beheerder geacht pro-actief mee te denken om het niveau van het contract te upgraden, waardoor het neigt naar een prestatiecontract.

Rick Schuller, Commercieel Adviseur van SPIE Technisch Beheer in Zwolle, is blij met de verlenging van de samenwerking. “Deze opdracht past perfect binnen onze core-business. Onze kennis en ervaring is een toegevoegde waarde voor de klant. Wat het extra bijzonder maakt is dat we de klus samen met Jansen Venneboer gaan uitvoeren, ook een onderdeel van SPIE Nederland B.V. Zij nemen het mechanisch onderhoud voor hun rekening.” De beide SPIE-onderdelen weten elkaar al goed te vinden. “Dat zal zijn vruchten af gaan werpen in dit project”, belooft Schuller.

SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, dé onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt zijn klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE Nederland behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Neem nu een Infrasite Premium abonnement voor € 12,- per maand.

ABONNEREn

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: SPIE Nederland B.V.