Railforum lanceert verkiezing Stagebegeleider van het Jaar 2016

Foto: Ivo Ketelaar

Wordt jouw collega Stagebegeleider van het Jaar 2016?

Stagiairs zijn de sleutel voor de toekomst van het spoor en ov. Goede stagebegeleiders in onze bedrijven zijn hierbij cruciaal. Zij zorgen voor inhoudelijke vernieuwing en maken stagiairs enthousiast om in onze sector aan het werk te gaan. Hoogste tijd om hen in het zonnetje te zetten. We zijn op zoek naar de beste stagebegeleider van 2016 in de brede rail en ov-sector.

Maandag 14 maart lanceert Railforum daarom de verkiezing Stagebegeleider van het Jaar 2016. Heb jij een collega die regelmatig frisse energie de organisatie binnen haalt en dag en nacht klaar staat voor zijn of haar stagiaires? Stoomt jouw stagebegeleider je klaar voor je carrière en helpt hij of zij je goed op weg naar een volgende opdracht binnen het ov? Nomineer hem of haar dan voor Stagebegeleider van het Jaar 2016.

Stagebegeleiders uit het hele studiejaar 2015-2016 kunnen genomineerd worden. Nomineren kan tot 26 augustus 2016. Ga snel naar www.railforum.nl/SvhJ2016 en nomineer jouw collega of stagebegeleider(s) of stuur deze mail door naar je collega’s.

Het ontstaan van de verkiezing
De verkiezing Stagebegeleider van het Jaar is voortgekomen uit het project Boeien en Binden en wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Vorig jaar werden 12 helden uit de sector genomineerd vanwege hun waardevolle inzet voor hun stagiaires. Door vergrijzing gaat er veel kennis en ervaring in onze sector verloren. Nieuwe medewerkers moeten dit gemis opvangen, liefst nog voor de kennis voorgoed verloren is. Eén van de manieren om jonge mensen aan de sector te binden is het aanbieden van stages. Goede stagebegeleiders zijn daarbij van groot belang en van grote invloed op de eerste ervaring met de sector. Ook geeft Railforum hiermee een signaal af naar haar leden om meer stageplekken aan te bieden, zodat meer jonge mensen kennis kunnen maken met de brede rail- en ov-sector.

Wie nomineer jij?

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Railforum