Marcel Miller benoemd tot Managing Director Alstom Benelux

Foto: Ivo Ketelaar

Marcel Miller, op dit moment Managing Director van Alstom Belgium-Luxembourg, is benoemd tot directeur van Alstom Benelux.

In zijn nieuwe functie zal Marcel zich voornamelijk richten op de goede uitvoering van projecten, het verbeteren van de klanttevredenheid en het handhaven van de lokale specifieke expertise in de vestigingen van Alstom die onder zijn verantwoordelijkheid vallen: voor België zijn dat signalling en tractie in Charleroi en service in Antwerpen en voor Nederland zijn dat signalling in Utrecht en service in Ridderkerk.

Marcel: ‘Ik ben er trots op om samen met de lokale teams de beste oplossingen te zoeken voor onze klanten in Benelux. De mobiliteitsprojecten vormen een grote uitdaging en we zetten dan ook alle expertise in om van elk project een succes te maken.’

Marcel trad in 2005 in dienst bij Alstom Belgium. Hij was betrokken bij de oprichting van twee centers of excellence voor signalling en elektronica.

Daarvoor was hij als General Manager werkzaam bij Cherokee Europe. Marcel begon zijn carrière bij Philips Industrial and Telecommunications Systems. In beide functies was hij actief in Benelux.

Marcel, geboren in 1953, behaalde zijn diploma elektrotechniek aan de Katholieke Universiteit in Leuven en van Toegepaste Economie en Management aan de St Louis Universiteit in Brussel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Alstom Benelux - Nederland

Marcel Miller benoemd tot Managing Director Alstom Benelux | Infrasite