Digitalisering van de parkeerketen

parkeren parkeergarages

Digitalisering, de roadmap naar succes

Digitalisering van de parkeerketen is een onderwerp dat volop in de belangstelling staat. Vexpan, platform voor Parkeren in Nederland, organiseert daarom de lunchbijeenkomst ‘Digitalisering, de roadmap naar succes’ op donderdag 11 februari 2016 van 12.00 tot 14.00 uur bij Green Village in Nieuwegein.

Onder het genot van een lunch laten twee gemeentes zien welke route zij bewandelen of bewandeld hebben om digitalisering van de parkeerketen succesvol tot stand te brengen: Gemeente Haarlem en gemeente Delft, twee gemeentes met elk hun eigen en geheel verschillende aanpak, zal blijken.

Matthijs van der Pijl van de gemeente Haarlem deelt de ervaringen met de gefaseerde invoering van digitalisering, hij vertelt over besluitvorming in de politieke arena en hoe Haarlem de vervolgstappen ziet naar een compleet gedigitaliseerde parkeerketen.

Klaas Mast van de gemeente Delft laat vervolgens zien hoe een succesvol traject kan worden doorlopen waarbij de gehele digitalisering van het parkeren in één samenhangend project tot stand is gebracht. Met daarbij speciale aandacht voor de communicatie naar de parkeerders en bewoners.

Laat u inspireren en discussieer mee. De lunchbijeenkomst is door iedereen bij te wonen en vindt plaats bij Green Village in Nieuwegein. Meld u aan via de website van Vexpan: www.vexpan.nl/events/vexpan-lunchbijeenkomst-digitalisering-de-roadmap-naar-succes/

Over Vexpan
Vexpan is dé autoriteit op het gebied van parkeren binnen de sector mobiliteit en stedelijke ontwikkeling. Vexpan streeft ernaar de verschillende belanghebbenden met elkaar te verbinden door informatie-uitwisseling in het kennisnetwerk, om zo integraal de kwaliteit van het vakgebied parkeren continu te verbeteren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Vexpan

Digitalisering van de parkeerketen | Infrasite