Van Publiek naar Privaat: vernieuwing in de praktijk

Op 1 september 2015 start Jacqueline Schlangen, voormalig directeur stichting Vernieuwing Bouw, als adjunct-directeur bij Mourik Groot-Ammers BV. Samen met Jaap Kruijt en Jan Hartog vormt zij vanaf dan het directieteam.

Doorontwikkeling
Al ruim 25 jaar werkt Schlangen in de bouwsector. Waarvan de laatste vijf jaar als directeur van stichting Vernieuwing Bouw. Schlangen: ‘Het netwerk Vernieuwing Bouw heeft veel bijgedragen aan het creëren van vertrouwen en respect tussen publieke en private partijen. Dit is een essentiële basis voor samenwerking, wat broodnodig is voor vernieuwing. Als directeur van het netwerk heb ik vooral mensen gefaciliteerd om tot elkaar te komen en samen goede projecten te maken. Nu is het tijd om de daad bij het woord te voegen: bij Mourik sta ik zelf aan de lat. Ik ben er van overtuigd dat met de gebundelde kennis en ervaring we tot nog meer goede samenwerking en mooie projecten komen. Zeker omdat Mourik de wens heeft om meer samen te werken met opdrachtgevers.’

Het netwerk Vernieuwing Bouw is in maart van dit jaar doorontwikkeld in De Bouwcampus en valt onder leiding van Majorie Jans. De Bouwcampus nodigt uit tot interactie, vernieuwing en verbinding. Het wordt een broedplaats waar partijen in de bouwsector hun vernieuwingsopgaven in een co-creatie laboratorium kunnen neerleggen, én gezamenlijk werken aan innovatieve bouwpraktijken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: De bouwcampus

Van Publiek naar Privaat: vernieuwing in de praktijk | Infrasite