LievenseCSO en Bartels Engineering bundelen hun krachten

1851 logo LievenseCSO

Advies- en ingenieursbureau LievenseCSO en Bartels Engineering zijn in vergaande bespreking over toetreding van Bartels tot LievenseCSO Holding. Door hun krachten te bundelen versterken beide bedrijven hun marktpositie, zodat nog beter kan worden ingespeeld op de huidige ontwikkelingen in de markt. Hiermee zal een allround advies- en ingenieursbureau op het gebied van infra, bouw en milieu ontstaan met een omvang van ca. 350 medewerkers, ruim 10 vestigingen in binnen- en buitenland en 38 miljoen euro omzet. Het bedrijf behoort daarmee tot de top 10 van de niet-beursgenoteerde, onafhankelijke advies- en ingenieursbureaus van Nederland.

Over LievenseCSO
LievenseCSO is een advies- en ingenieursbureau op het gebied van infrastructuur, water en omgevingsvraagstukken, dat in 2013 is ontstaan uit de fusie tussen Lievense Raadgevend Ingenieursbureau en CSO, Adviesbureau voor Milieu, Ruimte en Water. Het bureau is gespecialiseerd in waterbouw, ondergrondse infrastructuur, bodem en ruimtelijke planvorming met een focus op delta’s, kustgebieden en riviervlakten. LievenseCSO heeft ca. 200 medewerkers en werkt vanuit zes vestigingen in Nederland en vestigingen op Sint-Maarten en in Saoedi Arabië. De jaaromzet van LievenseCSO bedroeg in 2014 24 miljoen euro.

Over Bartels Engineering
Bartels Engineering is een ingenieursbureau op het gebied van Bouw & Infrastructuur, dat al meer dan 40 jaar actief is op de Nederlandse en buitenlandse markt. Het bureau is gespecialiseerd in constructies, bouwtechniek, civiele techniek, brandveiligheid en geotechniek. Bartels Engineering heeft ruim 140 medewerkers en werkt vanuit zes vestigingen in Nederland en vestigingen in Duitsland, Ierland en Polen. De jaaromzet van Bartels Engineering bedroeg in 2014 14 miljoen euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Lievense

LievenseCSO en Bartels Engineering bundelen hun krachten | Infrasite