Vakbeurs ParkeerVak 2015 laat meerwaarde parkeren beleven

2166 parkeervak

Bereikbaarheid en parkeren zijn van essentieel belang voor het aantrekkelijk maken van binnensteden, de exploitatie en bewoonbaarheid van vastgoed en het rendement van bedrijven zoals hotels, winkels, recreatieparken, campings, horecagelegenheden, bioscopen en sportaccommodaties etc. Parkeren maakt deel uit van de reis die de consument aflegt en draagt bij aan de aantrekkelijkheid van de eindbestemming. Of dat nu wonen, recreëren, winkelen of werken is. Parkeren kan het gedrag van consumenten, het service bieden en het herhalingsbezoek beïnvloeden.

ParkeerVak 2015 biedt inzicht in de mogelijkheden om parkeren beter te laten presteren

De tweejaarlijkse vakbeurs vindt plaats van 21 t/m 23 april in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch en presenteert optimale voorzieningen. In plaats van de discussie over parkeertarieven laat ParkeerVak juist de uiteenlopende manieren zien om meerwaarde te creëren. Zoals pre-booking systemen, VIP-plaatsen voor ‘schone’ auto’s en fietsleen-mogelijkheden in parkeergarages. Er is een expositie over parkeergarages met beleving waar de reis naar de eindbestemming al begint.

Andere meerwaarden zijn onder anderen parkeer-Apps voor het gemakkelijk vinden van beschikbare parkeerplaatsen, dubbel gebruik parkeerplaatsen, nieuwe mogelijkheden in bewonersparkeergebieden, toegangscontrole op basis van kentekenherkenning, inbraak- en verkeersveiligheid en parkeerspaarkaarten. ParkeerVak is een initiatief van Vexpan, Platform Parkeren Nederland.

Bezoekers kunnen in de Belevingsstraat ook zelf ervaren hoe parkeren en beleving positief kunnen bijdragen aan de customer journey. Elementen als inspirerende projecties, geur, licht en veiligheid zijn hier te ervaren. Ook in de gratis pendelbus van en naar het Centraal Station is beleving m.b.v. projectie en het buskaartje ingepast.

Nederlands grootste vakbeurs voor parkeren biedt voor ieder wat wils; van straatparkeren, het inrichten van parkeren op bedrijfsterreinen of bij appartementsgebouwen tot ‘state of the art’ gebouwde parkeervoorzieningen. Van (vracht)auto-, camper- tot fietsparkeren. Van kleine stallinggarage onder een appartementencomplex, een individuele garage die in de grond verdwijnt tot totaalaanpak van mobiliteit. Van parkeerplaats tot parkeerpreventie.

Er zijn twee theaters met 60 kennissessies, zo’n 100 gespecialiseerde exposanten en de inspirerende exposities What’s New!, Veiligheid & Parkeren en Innovatieve Bouw & Renovatie.

Voor meer info zie: www.parkeervak.nl, voor gratis toegang klik hier.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: 2XPO C.V. (Joint venture van VNU Exhibitions Europe en Libéma)

Vakbeurs ParkeerVak 2015 laat meerwaarde parkeren beleven | Infrasite