A2: werkzaamheden Hooggelegen uitgesteld

NAGEKOMEN BERICHT
5 januari 2009

WERKZAAMHEDEN UITGESTELD IVM WEERSOMSTANDIGHEDEN
de werkzaamheden worden opnieuw ingepland

ORIGINEEL BERICHT
4 januari 2009

Afrit 8 Utrecht Centrum uit de richting Amsterdam afgesloten
In de avond en nacht van dinsdag 5 januari 2010 werkt Rijkswaterstaat aan de A2 ter hoogte van aansluiting Hooggelegen. Tussen 21.00 uur en 05.00 uur is afrit 8 Utrecht Centrum uit de richting Amsterdam afgesloten. Verkeer wordt omgeleid middels gele borden langs de weg.

Afsluiting
In de avond en nacht van dinsdag 5 januari is A2 afrit 8 Utrecht Centrum uit de richting Amsterdam afgesloten van 21.00 uur tot 05.00 uur.

Reservenacht
Rijkswaterstaat heeft een extra nacht gereserveerd voor eventuele uitloop door slechte (weers)omstandigheden.

Werkzaamheden
In deze avond en nacht worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de markering.

Omleidingsroute
Het verkeer wordt omgeleid via A2 afrit 9 IJsselstein. De omleidingsroute wordt met gele borden langs de weg aangegeven. Weggebruikers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Alliantie
Het project A2 Hooggelegen wordt uitgevoerd door een samenwerking in Alliantieachtig verband. Rijkswaterstaat en Trajectum Novum (aannemerspartijen Van Hattum en Blankevoort, Mourik Groot Ammers, Boskalis, KWS Infra en Vialis) zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het ontwerp en de uitvoering van het project.

Meer informatie
Rijkswaterstaat werkt aan de verbreding en de vernieuwing van de A2. De capaciteit wordt vergroot waardoor de doorstroming verbetert. Tijdens de werkzaamheden doet Rijkswaterstaat er alles aan om de hinder en de overlast zo beperkt mogelijk te houden en het verkeer zo goed mogelijk te laten doorstromen.

Voor actuele informatie over werkzaamheden en de te verwachten hinder kan het publiek ook terecht bij de landelijke informatielijn 0800-8002 (gratis) en op de website utrechtbereikbaar.nl.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Neem nu een Infrasite Premium abonnement voor € 12,- per maand.

ABONNEREn

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Rijkswaterstaat Directie Utrecht