Vakbeuzen Traffex, Parkex and Streetdesign 2009

Traffic en parking professionals: investeringsgroei ondanks recessie

Vakbeurzen worden vaak beschouwd als een goede indicatie van de gezondheid van een industriële sector, waarmee de Traffex 2009 een positief toekomstbeeld neerzet voor de sectoren verkeer, wegsignalisatie en parkings. De beschikbare oppervlakte van hal 5 van het expositiecomplex NEC (Birmingham) is nagenoeg verhuurd, hetgeen betekent dat de beurs ongeveer 35% groter zal zijn dan de vorige editie in 2007.

De beurs vindt plaats van 21 t/m 23 april 2009 en omvat de 3 segmenten Traffex – internationale vakbeurs voor transportdesign, management, aanleg en onderhoud van infrastructuur en snelwegen -, Parkex – de grootste Europese vakbeurs voor parkeertechnologie -, en Streetdesign, het nieuwe evenement voor stedelijke inrichting. Ongeveer 500 exposanten zullen hun laatste producten en innovaties presenteren op een totale beursoppervlakte van 24.000m².

Derek Muir, Group Chief Executive van Hill & Smith Holdings: “De Traffex is voor Hill & Smith een uitgelezen mogelijkheid om de kracht van onze onderneming te laten zien en ons hele productgamma te presenteren. Wij zien deze beurs als een belangrijk onderdeel van onze groeistrategie op de Britse en internationale markt.”

Bill Butler, beursmanager Traffex/Parkex: “Transport, parkeren en stedelijke inrichting blijven hoog op de agenda van de politiek en de media staan. Ik ben blij dat er zoveel interesse voor onze beurs is, ondanks het economisch zware weer. Het aantal exposanten is de laatste jaren steeds gestegen, net als overheidsuitgaven op dit gebied, en dat stimuleert de economie.”

Voor beursinformatie en gratis toegangsbadges: www.traffex.com
Deze badges zijn eveneens geldig voor de beurzen Parkex en Streetdesign

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Profiteer nu van de introductieaanbieding voor € 10,- per maand.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie Infrasite

Bron: Promosalons Nederland